Compartilhar
Informação da revista

Estatísticas

Siga este link para acessar o texto completo do artigo

Systematic Review
Quantity and quality are increasing but there's room for improvement: A scoping review of physical activity intervention trials
Marina B Pinheiroa,b,c,
Autor para correspondência
marina.pinheiro@sydney.edu.au

Corresponding author at: Institute for Musculoskeletal Health, The University of Sydney and Sydney Local Health District, Sydney, Address: PO Box M179, Missenden Road, NSW 2050, Australia.
, Ana Helena S Reisa,b,c,d, Jennifer N Baldwina,b,c, Anne M Moseleyb, Vishwesh Bapata,b,c, Courtney S Chana,b,c, Wing S. Kwoka,b,c, Catherine Sherringtona,b,c,e
a Sydney Musculoskeletal Health, The University of Sydney, Sydney, Australia
b Institute for Musculoskeletal Health, Sydney Local Health District, Sydney, Australia
c School of Public Health, Faculty of Medicine and Health, The University of Sydney, Sydney, Australia
d Departamento de Fisioterapia, Faculdade Ciências Médicas de Minas Gerais, Minas Gerais, Brazil
e WHO Collaborating Centre for Physical Activity, Nutrition and Obesity, Charles Perkins Centre, The University of Sydney, Australia
Lido
1921
Vezes
que se leu este artigo
588
Total PDF
1333
Total HTML
Compartilhar estatísticas
Informação do artigo
ISSN: 14133555
Idioma original: Inglês
Dados atualizados diariamente
Ano/Mês Html Pdf Total
2025 Maio 9 1 10
2025 Abril 90 40 130
2025 Março 85 38 123
2025 Fevereiro 78 39 117
2025 Janeiro 72 31 103
2024 Dezembro 70 48 118
2024 Novembro 91 43 134
2024 Outubro 67 42 109
2024 Setembro 100 38 138
2024 Agosto 116 44 160
2024 Julho 116 43 159
2024 Junho 163 34 197
2024 Maio 141 72 213
2024 Abril 106 49 155
2024 Março 29 26 55
Mostrar tudo

Siga este link para acessar o texto completo do artigo

Idiomas
Brazilian Journal of Physical Therapy
en pt
Cookies policy Política de cookies
To improve our services and products, we use "cookies" (own or third parties authorized) to show advertising related to client preferences through the analyses of navigation customer behavior. Continuing navigation will be considered as acceptance of this use. You can change the settings or obtain more information by clicking here. Utilizamos cookies próprios e de terceiros para melhorar nossos serviços e mostrar publicidade relacionada às suas preferências, analisando seus hábitos de navegação. Se continuar a navegar, consideramos que aceita o seu uso. Você pode alterar a configuração ou obter mais informações aqui.